A54

Új építésű, nagy értékű luxuslakások értékesítéséhez készült többnyelvű weboldal.

Projekt részletei

Az ügyfél

Az A54 a Szilvássy Group legfrisebb ingatlanfejlesztési projektje, melynek értékesítését Friedmann Tamás ingatlanértékesítési szakemberre és a The Underground Agency marketing ügynökségre bízták. A mi feladatunk volt a kapott szöveg alapján a dizájn megalkotása és a weboldal kivitelezése WordPress alapon, SOS gyorsasággal: mindössze 2 hét alatt.

A cél

A cél egy fancy, prémium megjelenésű oldal kialakítása volt, többnyelvű (angol, orosz, kínai) modullal. A dizájn feladata a profin megírt értékesítési szöveg támogatása – legyen letisztult és informatív, vezesse az érdeklődőt végig az oldalon. Ezen kívül megoldást kellett találnunk az ingatlanról készült, 360°-os panorámaképek integrálására is.

Az eredmény

Az A54 projekt már az első perctől sikerre volt ítélve. A szöveget Tabajdi Enikő profi szövegíró (The Underground Agency) alkotta, a dizájnt pedig Bálinth Istán (Pixelbeast) rakta össze. Az eredetileg is szűkös határidő (2020. május 15.) előtt két nappal az A54 projekt online értékesítése elindult a budapesthighend.hu oldalon. Az első eredményre sem kellett sokat várni: alig 1 héttel az élesítés után jelezte Tamás (az ingatlanos), hogy megjött az első komoly érdeklődés a weboldalról!

Képek az oldalról