Fenékformálás Tótfalusi Alexával

Személyi edző weboldala havi előfizetéses rendszerrel és webshoppal kombinálva.

Projekt részletei

Az ügyfél

Tótfalusi Alexa személyi edző, fitness magyar bajnok, vegán táplálkozási tanácsadó, a fenekformalas.com alapítója. Személyes szolgáltatásai mellett Magyarországon egyedülálló módon, fenék specifikus online akadémiát hozott létre.

A cél

A már több éve sikeresen működő fenekformalas.com oldal megújítását kérte tőlünk Alexa. Nem csak dizájnban, hanem struktúrában és funkcionalitásban is új weboldalra volt szükség, amin a szolgáltatások megrendelésén túl lehetősége van az előfizetéses rendszerének, fizikai és info termékeinek bemutatására és online értékesítésére.

Az eredmény

A fenekformalas.com végül egy olyan komplex és stabil alapja lett Alexa vállalkozásának, amivel magasan veri a piacon lévő konkurenseit. A szolgáltatásának, termékeinek minősége kiemelkedő, és most már az online felületei is ezt a szintet tükrözik. A weboldal mögött egy automata előfizetéses rendszer és egy webshop motor is helyet kapott. minden termék és szolgáltatás egyedi értékesítési oldallal rendelkezik, így minden adott ahhoz, hogy folyamatosan bevételt termeljen.

Képek az oldalról