My Sales Mentor

Online, automatizált, havidíjas előfizetési rendszer.

Projekt részletei

Az ügyfél

Tamás a Sell & Speak alapítója és ügyvezetője. Több, mint 20 éves értékesítési és értékesítési vezetői tapasztalattal a háta mögött 2017-ben elindította saját tanácsadói/tréneri brandjét. Írt sikeres könyvet a személyiségtípusokról, valamint folyamatosan tart nyílt szemináriumokat és ad elő multik értékesítési csapatainak.

A cél

A feladat egy zárt tanulói felület létrehozása, ahol Tamás videós tananyagokkal segíti az értékesítőket és cégvezetőket. A My Sales Mentor előfizetéses rendszerben működik: az előfizetők hétről-hétre kapnak 1-1 kreditet, melyet az általuk választott videós anyag “megvásárlására” fordíthatnak. Lehetőség van extra kreditek vásárlására is, így mindenki a saját tempójában haladhat és mindig éppen abban a témakörben tanulhat, amiben a leginkább szüksége van segítségre.

Az eredmény

A My Sales Mentor oldal egy teljesen automatizált, zárt előfizetői rendszer lett, ahol a kezdeti tudásanyagok mellett további 3 másik előfizetői csoport is helyet kapott. A havonta történő kártyás fizetés, a kreditek jóváírása, a számlázás, a hozzáférések kiosztása mind-mind teljesen automatizált, így gyakorlatilag folyamatos passzív jövedelmet biztosít Tamásnak.

Képek az oldalról