Sell & Speak – sales vezetői teszt

Sales funnel, amiben egy ingyenes teszt a lead magnet.

Projekt részletei

Az ügyfél

Tamás a Sell & Speak alapítója és ügyvezetője. Több, mint 20 éves értékesítési és értékesítési vezetői tapasztalattal a háta mögött 2017-ben elindította saját tanácsadói/tréneri brandjét. Írt sikeres könyvet a személyiségtípusokról, online előfizetéses rendszerrel segíti az értékesítőket és cégvezetőket, valamint folyamatosan tart nyílt szemináriumokat és ad elő multik értékesítési csapatainak.

A cél

Sok-sok landing oldal után azt a feladatot kaptam, hogy építsek egy lead szerző sales funnelt, aminek az alapja egy teszt, értékesítési vezetőkre szabva. A tesztkérdésekre adott válaszok alapján automata kiértékelés készül és minden kitöltő a rá leginkább jellemző, személyre szabott videós kiértékelést kapja. A kiértékelést követően elindul egy e-mail sorozat is, melynek célja az edukáció és egy rendezvény értékesítése.

Az eredmény

Ebben a projektben debütált a Sell & Speak új arculata (az eredetihez 2017. óta nem nyúltunk). az elkészült teszt teljesen automatizált, csupán a megfelelő hirdetésekkel a landoló oldalra kell irányítani a potenciális leadeket. A kitöltések eredményét Tamás megkapja e-mailben, de bekerülnek a CRM rendszerünkbe is (Active Campaign), ahonnan a sales-es kollégák tovább tudnak dolgozni vele.

Képek az oldalról