Speciál Padló

Betoncsiszolási cég weboldalának megújítása teljes arculatcserével.

Projekt részletei

Az ügyfél

A Speciál Padló Kft. Magyarország piacvezető betoncsiszoló cége. Imádják a csiszolt padlót, saját fejlesztésű eljárásaikhoz a világ legfejlettebb technológiáit használják. Hazánk majdnem minden pontján van ügyfelük. Vezető multicégeknek és növekvő magánvállalkozásoknak is dolgoznak.

A cél

A londoni székhelyű Francis Cooper marketingügynökséggel karöltve azt a feladatot kaptuk, hogy teljes arculatcserével újíítsuk meg a korábbi (amúgy egész rendesen összerakott) honlapot. Át kellett költöztetnünk minden tartalmat, elkészíteni az új szolgáltatások landing oldalait és egy saját, online ajánlatadási folyamatot kidolgoznunk, amibe integrálható a miniCRM rendszere.

Az eredmény

A közel egy hónapos munka olyan eredményt hozott, amivel minden fél (a megbízó, a marketingügynökség és az OnlineBiznisz.hu is) elégedett lehet. A létrehozott sales oldalak mérhető eredményeket produkálnak az üzletkötésekben. Az új ajánlatadási folyamat nem csak a vállalkozás profizmusát mutatja az ügyfeleik felé, de az értékesítési kollégák munkáját is megkönnyítette.

Képek az oldalról