Ügyvezető Akadémia – Cégépítés Mesterkurzus 2020

“A stabil cégépítés 7 pillére” rendezvény értékesítési oldala.

Projekt részletei

Az ügyfél

Palánkai Gábor nem tartja magát sem trénernek, sem tanácsadónak. Saját bevallása szerint ő egy rutinos cégvezető, aki közel 20 éve számtalan iparágban kipróbálta magát és egyedülálló tapasztalatot szerzett. Az Ügyvezető Akadémia keretein belül cégépítési szakértőként, üzleti mentorként segíti a vállalkozások vezetőit.

A cél

Messenger üzenet hétfő este 10 óra körül: – “Rudi, lenne egy SOS projekt, be tudod vállalni?” – Én: “Mennyire SOS?” – “Holnap 11-kor kapod meg az anyagot, délután 4-kor indul a kampány!” Kis fejvakarás, felmenők emlegetése, majd: “Ok, csináljuk”.

Az eredmény

Végül a dizájner csapat megcsúszott kicsit, így később kaptam meg a dizájnt és a szöveget, de 3,5 óra alatt sikerült összerakni és élesíteni az értékesítési oldalt. Fontos megjegyezni, hogy ez csak az oldalépítés része: előtte másfél napig dolgoztak a grafikusok az arculaton, előtte napokig dolgozott Ani a szövegen. Ráadásul a fizetési űrlapot és folyamatot sem nekem kellett összerakni, ezt készen kaptam és Kovács Szilvit (marketingfolyamat.hu) illeti az elismerés miatta.

Képek az oldalról