Küldetés
Olyan online eszközt építeni a vállalkozásodnak, ami már rövidtávon a legjobban megtérülő befektetéseddé válik.
Alapelv
Transzparencia, transzparencia, transzparencia. Nincs mellébeszélés, az OnlineBiznisz.hu minden szegletében egy bullshit-mentes övezet.
Értékrend
Mindig többet és mindig jobbat adni.
Többet, mint amire számítasz. Jobbat, mint amit elvárnál.
Előző
Következő

Az OnlineBiznisz-sztori

Szia! Papp Rudolf vagyok, az OnlineBiznisz.hu alapítója.

Az egész azzal kezdődött, hogy 2015-ben kirúgtak.

Egy ingatlanos franchise-hálózat győri irodájában voltam értékesítési vezető és éppen 1 évvel voltunk a tulajdonosváltás után. Akkor azt gondoltam, hogy személyes okok miatt küldtek el, ma már tudom, hogy nem voltam elég jó vezető. Több, mint 1 évig emésztettem magam ezen és nyalogattam a… sebeimet.

2016. december

Elkészítettem az első weboldalam. Szerencsére nem maradt nyoma az interneten.

2017. augusztus

Túl vagyok az első 5 weboldalon: két blog ismerősöknek, 2 weboldal alapítványoknak és az első fizetős projekt, egy vállalkozó barátomnak.

Megtanulom mi az a white space és padding, megértem, hogy miért ne használjak 2 betűtípusnál többet egy oldalon, de még mindig hadilábon állok a színekkel.

2017. szeptember

Elnyerem az első komolyabb projektet - 2 nyelvű weboldal, értékesítési tölcsér és mindenféle marketingcucc integrálása. A fejlesztés alatt együtt kell dolgoznom egy online marketinges csapattal, akiktől rengeteg új infó jön.

Megértem, hogy egy weboldal kevés a sikerhez. A mögötte lévő stratégia az, ami majd megtömi a vállalkozás bankszámláját.

2017. szeptember 21.

Elhatározom, hogy felépítem az OnlineBiznisz.hu-t. Megtanulok mindent, ami ahhoz kell, hogy BÁRMILYEN vállalkozásból online biznisz legyen. Kidolgozom a marketingtervet, értékesítési stratégiát, alvállalkozói hálózatot kutatok és napi 3-4 órákat alszom.

Élvezem a folyamat minden percét.

2018. augusztus

1 év alatt több, mint 50 projekten vagyok túl. A munkám 90%-át a sales folyamatok, marketing és projekt-menedzsment teszi ki. 15 alvállalkozóval dolgozom együtt, de már nem élvezem.

Beismerem magamnak, hogy ez sok és ehhez kevés vagyok. Átgondolom, hogy mit szeretnék - több időt a családommal, a gyerekeimmel. Élvezni a munkát, lelkesedni minden projektért, mint az elején.

2018. szeptember

Döntést hozok. Nem vagyok hajlandó többet akárkinek és akárkivel dolgozni. Csak olyan projekteket vállalok el, ahol a megbízó megérti: marketing és sales kell, komplex rendszerben gondolkozzunk, csak ez hoz eredményt.

Összeszedem a legjobb szakembereket, akiket ismerek és szabadok. Újratervezem a folyamatokat és elindítom az OnlineBiznisz.hu-t - újra.

Az OnlineBiznisz csapat

Papp Rudi

Stratégia és tervezés

Lukács Dia

pénzügy

Csécsei Reni

sitebuild

Longera Reni

hirdetések