Legyek a személyes online marketing kiviteleződ?

Te csak foglalkozz a vállalkozásod irányításával, a technikai dolgokat pedig bízd rám.

"Ha ezeket csinálod, akkor jobban online marketingezel a magyar vállalkozások 95%-ánál - és akkor még egy szót sem ejtettem arról, hogy jól csinálod-e. Elég csinálni.

1. Állandóan futó Google keresőhirdetések
2. Állandóan futó Google és Facebook remarketing
3. Heti 1 blog bejegyzés
4. Feliratkozók gyűjtése adatbázisba + heti 1 email
5. Heti 3 poszt a Facebookon / Instagramon"

Gál Kristóf - Klikkmarketing

Kipróbáltam magunkon és kipróbáltam az ügyfeleinken is. Amit Kristóf tanácsol, működik

Premium Care szolgáltatásunkat azért hoztam létre, hogy egy helyen megkapj minden támogatást, ami ennek a stratégiának a kivitelezéséhez szükséges.

Prémium háttértámogatás, kiemelt figyelem

Premium Care előfizetőként abba a szűk közegbe tartozhatsz, akiknek személyesen én (Rudi) nyújtok technikai és stratégiai támogatást.

Korlátlan tartalomfeltöltés

Te csak átküldöd a legújabb blogbejegyzésed, a következő heti Facebook posztok tartalmát vagy a webshopod legújabb termékeit, mi pedig formázzuk, képet keresünk hozzá, feltöltjük, időzítjük. És mindezt korlátlanul.

Új funkciók, integrációk

Kellene egy új hírlevél-automatizmus? Vagy egy másik fizetési szolgáltatót szeretnél a korábbi helyett integrálni? Esetleg chatbotra van szükséged? A csomagod szerinti fejlesztői idő keretéig ezeket plusz díj nélkül megcsináljuk!

Mindig friss és biztonságos weboldal

Előfizetőként a weboldalad rendszeresen frissítjük és folyamatos biztonsági mentést készítünk róla. Ráadásul ha valamilyen hiba ütné fel a fejét, azt pár órán (de maximum 1 munkanapon) belül javítjuk.

Mit tartalmaznak a Premium Care csomagok?

Korlátlan tartalomfeltöltés

Egy új blogbejegyzést vagy egy új terméket feltölteni az oldaladra viszonylag egyszerű – a 20. után már 10 perc alatt kész. Csak az első húsz alkalmon kell átverekedned magad – kivéve ha előfizetőnk vagy!

Ebben az esetben elég, ha átküldöd a szöveget, mi pedig kikeressük a megfelelő stock fotót, beállítjuk a kategóriát, címkéket, SEO dolgokat és időzítjük. Így neked csak a tartalommal kell foglalkoznod.

Értéke: 25.000 Ft/hó

Hírlevelek

Akárcsak a blogbejegyzésnél, a hírleveleknél is elvégzünk mindent, ha megvan a tartalom. Nem kell az időzítéssel és szegmentálással foglalkozni, nem kell a weboldalad admin felülete után egy újabb rendszert (a hírlevélküldőt) is megtanulnod használni.

Értéke: 15.000 Ft/hó

Közösségi média posztok

Azon túl, hogy ezeket is feltöltöm és beidőzítem, folyamatosan monitorozni fogom a követőid aktivitását, hogy akkor tudjak nekik posztolni, amikor azt a legnagyobb eséllyel látják.

Ha még nem történt meg, akkor az első bejegyzés publikálása előtt elvégzem az alapbeállításokat, legyen szó Facebook, LinkedIn vagy akár Instagram fiókról.

Értéke: 30.000 Ft/hó

Hirdetéskezelés

Beállítom a Google és Facebook remarketing hirdetéseket és heti elemzést küldök arról, hogyan teljesítenek. Ha nem hozzák az elvárt eredményt, akkor új hirdetési kreatívot készítünk és módosítunk a beállításokon – egészen addig, ameddig elégedett leszel.

Értéke: 40.000 Ft/hó

Frissítések és mentések

A weboldalad egy WordPress “motor”-ból, egy “sablon”-ból és pluginekből (beépülő modulok) épül fel. Ezek együttesen felelnek a megfelelő működésért.

A fejlesztőik folyamatosan felügyelik ezeket és ha biztonsági okokból vagy egy új funkció miatt módosítanak valamit, akkor üzenetet küldenek az oldaladnak, hogy “Hahó, itt a frissítés, telepítsd!”.

Ezeket a frissítéseket mi 48 órán belül telepítjük és teszteljük az oldalad, hogy továbbra is megfelelően működik-e. Ha nem, akkor javítjuk a keletkezett hibát.

Napi 4 alkalommal pedig automatikusan biztonsági mentést készítünk az oldalról. Így ha esetleg bármit elpiszkálnál vagy vírustámadás érné az oldalad, akkor biztosan lesz olyan mentésünk, amit vissza tudunk állítani.

Értéke: 10.000 Ft/hó

Stock fotó előfizetés

Korlátlanul válogathatsz az Envato Elements profi fotós adatbázisából és a képeket felhasználhatod az online marketingedhez.

Értéke: 10.000 Ft/hó

Egyedi fejlesztések

Csomagodnak megfelelően (havi 1, 3 vagy 5 óra erejéig) kérheted új funkciók beépítését az oldaladra.

1 órába belefér pl. egy időpontfoglaló integrálása, 3 órába az online fizetés és számlázás beépítése, 5 órába pedig akár egy új landing oldal elkészítése!

Értéke: 10.000 – 50.000 Ft/hó

25% kedvezmény

Minden további fejlesztés árából 25% kedvezményt biztosítunk neked, amiért Premium Care előfizetőnk vagy.

Premium Care csomagok

Economy

40.000 Ft érték havonta, ennyiért:
25.000 Ft /hó
 • Frissítések és mentések
 • Stock fotó előfizetés
 • Havi 1 blogposzt feltöltése
 • Havi 1 hírlevél időzítése
 • Havi 1 óra fejlesztési idő
 • 25% kedvezmény minden további fejlesztésből

Business

85.000 Ft érték havonta, ennyiért:
50.000 Ft /hó
 • Frissítések és mentések
 • Stock fotó előfizetés
 • Havi 4 blogposzt feltöltése
 • havi 4 hírlevél időzítése
 • Havi 3 óra fejlesztési idő
 • 25% kedvezmény minden további fejlesztésből
 • Heti 3 FB / LinkedIn / Insta poszt feltöltése
legnépszerűbb

First Class

180.000 Ft érték havonta, ennyiért:
100.000 Ft /hó
 • Frissítések és mentések
 • Stock fotó előfizetés
 • korlátlan tartalomfeltöltés
 • korlátlan hírlevél időzítése
 • Havi 5 óra fejlesztési idő
 • 25% kedvezmény minden további fejlesztésből
 • Heti 5 FB / LinkedIn / Insta poszt feltöltése
 • Facebook és Google hirdetéskezelés

Ügyfeleink mondták

Amit még érdemes tudnod

A megrendelés gombra kattintva átirányítunk a fizetési oldalra. Itt kitöltöd a számlázási adataid és bankkártyával előfizetsz a szolgáltatásra.

Sikeres fizetés után e-mailben megkapod a hozzáférést a fiókodhoz, ahol megtalálod majd a számlákat. Ha szeretnéd, itt bármikor le is tudod mondani az előfizetést.

A fizetésről én is e-mailt kapok és legkésőbb a következő munkanapon hívni foglak, hogy egyeztessük a részleteket.

Nagyon egyszerűen: csak belépsz a fiókodba és ott az “Előfizetések” menüpont alatt a “Lemondás” gombra kattintasz. Ezzel automatikusan megszűnik az előfizetésed és nem terheljük be többet a bankkártyádat.

Természetesen e-mailben is bármikor jelezheted lemondási szándékod.

Természetesen igen. A Paylike rendszerét használjuk, így a kártyaadataid mi nem is látjuk, nem nekünk adod meg, hanem a szolgáltatónak.

További információt a Paylike-ról itt találsz.

Mindig lehet (én is imádok), de az más kérdés, hogy eredményes lesz-e. Mindenesetre próbáld meg – ha van bátorságod 😀

Növeld a weboldalad hatékonyságát heti 1%-kal!